Juni mckinney reis blog

Reizen, pannenkoeken en mode

Het einde van februari brengt ons aan het denken over hoe ver we willen gaan voor een deal. Er zijn koopjes om over de wereld te reizen, kortingen in uw buurt en verkopen binnen handbereik. Hier zijn een paar goede vondsten om je op weg te helpen.

GROOT ASSORTIMENT

Ban.do heeft 12.000 items tot 75 procent gemarkeerd. Koop sieraden, zoals een trendy paar oorbellen met grote oorringen, kleding, activewear, drinkware, tech, tassen en meer. De uitverkoop is zondag 25 februari, 10.30 uur - 16:30 uur. bij de ban.do winkel, 1110 N. Beachwood Drive, 2e verdieping, Los Angeles of online op www.bando.com.


VOORJAARS-SCHOONMAAK

LF Stores houdt zijn jaarlijkse Winter Blow Out-uitverkoop om ruimte te maken voor warm weer. De herfst- en winterartikelen van dames, zoals tops, bottoms, sweaters, jurken, jassen, laarzen, schoenen en meer, worden met 60 procent verkort. Winkel in winkels op locaties in Beverly Hills, El Segundo, Laguna Beach, Larchmont, Marina Del Rey en Venetië of ga naar www.lfstores.com.


WINTER WAUWEN

Als de Olympische Spelen je hebben geïnspireerd om in de sneeuw te slaan, kan Ski- en Snowboard Outlet een goede plek zijn om te beginnen met winkelen. De winkels bieden een brede selectie sneeuwkleding voor mannen, vrouwen en kinderen, plus nieuwe en gebruikte ski's, snowboards en accessoires. Je kunt merken als North Face, Ripcurl, Tactic, Roxy, Head en Nordica tegen een besparing van 30-80 procent vinden. Ski en Snowboard Outlet is in San Gabriel en Santa Ana of bezoek online op www.skiandsnowlc.com.


SERVEREN GLIMLACHEN

Bezoek uw plaatselijke IHOP 7 om 19.00 uur 's ochtends. op dinsdag 27 februari, voor een gratis korte stapel originele karnemelkpannekoeken en je zult je twee keer goed voelen. Voor elk gerecht dat wordt geserveerd, zal IHOP een donatie doen aan lokale kinderziekenhuizen en gezondheidsorganisaties met een doel van $ 5 miljoen. Je wordt ook uitgenodigd om een donatie te doen. Houd er rekening mee dat het aanbod alleen kan worden geserveerd en dat u niet hoeft te kopen. Uren kunnen op sommige locaties variëren. Ga naar www.ihop.com.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!