Juni mckinney reis blog

Het beste deel van de reis

Ah, de road trip. Het woord alleen al klinkt net uit met de Amerikaanse geest van onafhankelijkheid, avontuur en vrijheid. Een road trip is een vakantie die vooruit kan worden gepland voor maanden of gedachte van een uur voordat hoppen in de auto en het raken van de openbare weg.

hikingdreams

Er zijn vele redenen waarom reizigers besluiten om een ??road trip te nemen. Voor sommige met grotere gezinnen, kan een road trip veel zuiniger dan vliegen zijn. Voor anderen, er gaat niets boven het krijgen van een goede oude wegenkaart en plotten waar te gaan. Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom het nemen van een road trip is zulk een ontzagwekkende avontuur. Een populaire reden is dat de road trip biedt de opwinding van het zien van wat er om de hoek. Voor de spontane weg tripper, zal een autorit naar de plaats waar de weg brengt u naar een groot aantal verrassingen langs de weg.

Zelfs voor de zorgvuldige planner, de bezienswaardigheden en geluiden van de open weg een gevoel van nieuwheid en anticipatie. Een andere belangrijke reden dat komt voort uit een road trip is het tijd voor het gezin. Op welk ander moment kan iedereen in de familie in nauwe kwartalen en hebben nog steeds het gevoel van vrijheid en plezier. We zaten op de weg samen presenteert tijd om te praten, inhalen, te lachen en te leren. Met iedereen steeds drukker en drukker deze dagen, kan een road trip net wat het gezin nodig heeft om te ontspannen en opnieuw te verbinden. Bij het reizen, de meeste bikers hebben een bestemming in gedachten en dit is allemaal onderdeel van het plezier. Hoewel het spannend om alles te zien langs de weg, het is ook een groot gevoel van voldoening om uw bestemming te komen. Dit is nog een andere reden waarom bikers genieten van het rijden op hun reizen.

Een groot deel van het nemen van een road trip is het voedsel dat u krijgt om te eten langs de weg. Ik heb een licht vermoeden dat de meeste weg reizen vandaag de dag niet precies zakken en tassen van de mama's pre-en-klare lunch broodjes en appels met zich meebrengen als mijn geheugen van de road trip vaak deed. Deze dagen, harde kern foodies en hongerig reizigers gelijk verkennen en genieten van de prachtige mix van levensmiddelen die gevonden kunnen worden in het hele land. Road voedsel bestaat uit het eten van lokale specialiteiten die zowel goedkoop en lekker zijn. Dus door het eten van gefrituurde kaas wrongel in Wisconsin om een ??bowl van mossel chowder in New England, de keuzes die moeten worden in de wereld van de weg voedingsmiddelen had zijn vele. Muziek en auto-games zijn ook een persoonlijk tintje die alleen toe te voegen aan uw road trip. Van het laden van de mp3-speler met al je favoriete nummers, om het draaien van de radio en genieten van de lokale muziek, muziek voegt een element van personalisatie. Auto spelletjes zoals de klassieke nummerplaat spel om 20 vragen houden de sfeer levendig en leuk.

Als u op zoek bent naar een reis die is anders elke dag in te nemen, niet verder te kijken dan de road trip. Vanuit verschillende landschappen elke minuut, naar nieuwe locaties en mensen te ontmoeten, de road trip is een geweldige manier om op avontuur te gaan. Om onvervangbare herinneringen te maken met het gezin, om te genieten van heerlijke lokale gerechten en aan vele dingen te leren langs de weg, het is makkelijk om de verschillende keuzes van wat de road trip een unieke vakantie-ervaring maakt te zien.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!