Juni mckinney reis blog

3 verrassend betaalbare plaatsen om dit voorjaar te reizen

Het plannen van een geweldig, geïmproviseerd uitje dit voorjaar is misschien niet zo duur als je denkt. Met de competitieve, betaalbare prijzen en nieuwe vluchtdeals van Airbnb die bijna elke dag opduiken, is het volledig haalbaar om een last-minute overzeese expeditie samen te stellen zonder uw volledige salaris in te houden.

Buenos Aires, Argentinië

Buenos Aires is deze tijd van het jaar buitengewoon mooi. Je wilt zoveel mogelijk tijd doorbrengen in de met bomen omzoomde buurten en de beroemde botanische tuin van de stad verkennen: een doolhof van groene steegjes die worden opgeblazen door fonteinen en spookachtige mythische beelden.


Om daar te komen, is het een makkie. Vluchten deze lente vanuit New York City beginnen bij een rondvaart van ongeveer $ 800 - een koopje als je bedenkt hoe ver zuid je eigenlijk vliegt. (Ondertussen vliegt hetzelfde ticket uit andere steden zoals Chicago en Los Angeles onder $ 1050.)


Punta Cana, Dominicaanse Republiek

Ondanks de reputatie van de Dominicaanse Republiek voor ultra-luxueuze, all-inclusive resorts, kunnen reizigers ervoor kiezen om in plaats daarvan te verblijven in een al even prachtig pension of Airbnb. Veel van hen bevinden zich zelfs vlak naast het strand. Dus voor $ 40 per nacht, heb je een direct pad naar de oceaan en alle privacy die je zou verwachten van een gewoon hotel.


Vervoer naar en rond - Punta Cana kan net zo betaalbaar zijn. Quicken vond vluchten dit voorjaar vanaf een koele retourvlucht van $ 350 vanuit New York City, met een lichte stijging van $ 100 of $ 150 als je vanuit Los Angeles of San Francisco reist. U hoeft ook geen auto te huren als u er bent. Een enkele taxi-motorfiets kost slechts $ 2 per rit.


Ocho Rios, Jamaica

De klassieke Jamaicaanse havenstad Ocho Rios was ooit een klein vissersdorpje, maar is sindsdien uitgegroeid tot de meest gewilde strandbestemming van het land (het was zelfs te zien op verschillende afleveringen van "The Bachelor").


Maar verwar zijn populariteit niet met priciness. Een van de beste bucketlist-items in de stad - een self-guided bezoek aan de oogverblindende Dunns River Falls - kost slechts $ 20. En James Bond Beach, op een klein schiereiland omgeven door kristalhelder water, is absoluut vrij om binnen te komen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!